Whole food мултивитамините – мощно гориво за тялото и ума през лятото!



01-08-2017 15:15 | Tennis24.bg

Да бъдеш позитивен и независимо от проблемите и грижите, да не губиш доброто си настроение... Да имаш ум, остър като бръснач и работата ти винаги да спорù... Да кипиш от енергия и ентусиазъм... Кой не би искал всичко това?

За съжаление през последните години се наблюдава точно обратната тенденция – все повече хора се оплакват от непреодолимо чувство на умора. Обичайните заподозрени отново са непълноценната диета, стресът, и обездвижването – три фактора, които разболяват тялото и духа. Когато стане хронична, умората отнема удоволствието от живота, пречи ни да бъдем пълноценни в работата си и да отдаваме нужното внимание на най-близките.

Умората и летните горещини. Изтощението може да се усили през летните месеци, когато жегите, в комбинация със силно замърсения въздух изземат силите ни и ни карат да се чувстваме болнави. Заради високите летни температури организмът прегрява и се дехидратира, а човек става отпуснат и вял. Освен фокусът, намалява и физическата активност, настъпват промени в настроението и дори депресивни състояния.

Тонусът и енергията се възстановяват на 100% с помощта на Whole food мултивитамините – здравословни енергизиращи природни средства!

Недостигът на витамини, минерали, антиоксиданти, ензими и други ценни нутриенти играе съществена роля по отношение на умората. Ето защо освен редовен прием на течности и диета, в която присъстват повече плодове и зеленчуци, през лятото е също толкова важно допълнително да подсилим организма. Най-подходящи в случая са Whole food мултивитамините, източник на всички жизнено важни компоненти, открити и в храните. Те съдържат огромно разнообразие от хранителни вещества с висока степен на усвояване и ефективно противодействие срещу хроничния стрес, умората и липсата на мотивация.

Започни деня с Алайв мултивитамини, бъди винаги №1!

Алайв мултивитамини спада към категорията “Whole food”, тъй като съдържа над 100 натурални вещества, извлечени от пресни билки, суперхрани, плодове и зеленчуци.
Само 1 таблетка Алайв съдържа:

-25 витамини и минерали;

- Смес от зелени храни: спирулина, келп, люцерна, ечемик, пшенична трева, маточина, лимонена трева, коприва, пресечка, хлорела, плантан, синьо-зелени водорасли, кориандър.

- Смес от плодове: нар, акай, слива, червена боровинка, черна боровинка, синя боровинка, ягода, къпина, папая, портокал, грозде, ананас, банан, вишна, круша, ябълка, малина, тиква.    

-Смес от градински зеленчуци: екстракти от спанак,брюкселско зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови, зеле, грах, краставица.

-Смес от гъби (Organic): рейши, шийтаке, хиратаке, майтаке, ямабушитаке, химематсутаке, енокитаке, каваратаке, чага, зу линг, агарикон, месима.

- Смес за сърдечно-съдова система: екстракт от японска фалопия, стандартизиран до 50% ресвератрол, CoQ10 и глог.

- Омега 3/6/9 мастни киселини: пудра от ленено семе, пудра от слънчогледово семе.

- Храносмилателни ензими и важни аминокиселини.

-Цитрусов биофлавоноиден комплекс: лимон, портокал, грейпфрут, лайм и мандарина, доставящи, хисперидин, нарингин, нарирутин, ериоцитрин, флавоноли и флавони.

-Сибирски женшен и лутеин, иззет от невен.

Благодарение на уникалната технология Flash Glancing Process, чрез която се извличат нутриентите от плодовете, зеленчуците и билките, действието на Алайв се проявява веднага. Още 20 минути след приема на таблетката енергията и тонусът осезаемо се повишават.

Само 1 таблетка от Алайв мултивитамини дава енергия, която се усеща през целия ден. Алайв възстановява тонуса и психо-емоционалния баланс, подобрява способността за концентрация и запаметяване на информация, и увеличава физическата издръжливост.



Алайв мултивитамини НЕ предизвиква странични ефекти като превъзбуда или нарушен сън! Предлага се в разфасовки от 30 и 60 таблетки. Прием: по 1 таблетка дневно.

Оригинално производство на Nature’s Way,USA – компания с половинвековни традиции в създаването на натурални продукти за здраве и красота!

За повече информация: 02/9530583; www.revita.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини