BBC TopGear България пусна нов уебсайт



12-08-2017 10:45 | Tennis24.bg

Българското издателство на сп. BBC TopGear България обнови интернет страницата си в съответствие с дизайна на английския уебсайт. Topgear.bg продължава да следи теми от автомобилната индустрия и сфера, поддържайки стила на списанието BBC TopGear – избор на съвременния мъж, чиято страст са бързите и атрактивни автомобили. Както списанието така и онлайн медията има стилен и модерен поглед към най-новите тенденции от света на технологиите и моторните спортове. 

С над 30 лицензни издания по света BBC TopGear забавлява читателите си, но същевременно ги прави най-информираните автомобилни фенове на света. Феновете имат възможност да научат първи новините в автомобилния свят и да бъдат посветени в най-дълбоко пазените тайни от ателиетата на фирмите.

В новия брой на сп. BBC TopGear България – 166, читателите могат да разберат повече за завръщането на GTI – един титаничен сблъсък на най-малкият VW с могъщия Bugatti Chiron. В броя има още подробности за Серия 8 на BMW, новото Porsche GT2 RS е точно толкова плашещо колкото очакваме, Rolls-Royce отново е каросерийна компания, Volvo XC60 е вече в България, а Jaguar XE си има близнак. Mercedes AMG GT C излиза в пряк сблъсък срещу Mazda MX-5 – кой е кралят на купона под слънцето?



Списанието поглежда в бъдещето с вана VW I.D. BUZZ и разказва повече за представянето на Фернандо Алонсо на Инди 500. Размерът има значение когато говорим за Mercedes-Maybach G650 Landaulet, а разкрита е и загадката как Lamborghini Performante успя да направи рекордно постижение на Ринга.

В брой 166 има подробности за конкурса Сервиз на годината на Shell 2017, поддържащото събитие редактор на TopGear за един ден, както и уникални тестове на цялата гама BMW M, McLaren 570S Track Pack, Nissan Qashqai, Lotus Elise 220 Sprint и Elemental RP1 – една от най-хитро направените олекотени пистови играчки. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини