Футбол, тенис и MotoGP през уикенда по спортните канали на Мтел



11-08-2017 15:07 | Tennis24.bg

Голямото дерби на Руската Премиер лига между московските Спартак и ЦСКА ще е акцентът в съботната футболна програма на Mtel Sport 1. Двубоят има и допълнителен заряд, тъй като миналата година „спартаковци” изпревариха „армейците” в борбата за титлата. За българските фенове пък ще представлява интерес и представянето на двама от най-добрите родни футболисти – Ивелин Попов и Георги Миланов, които носят екипите на Спартак и ЦСКА респективно. Двубоят е в събота, от 17:30 часа и ще се предава пряко по Mtel Sport 1.

Освен голямото московско дерби, програмата на шестия кръг на Руската Премиер лига предлага и още един интересен сблъсък – този между водача в класирането Зенит и отбора на Ахмат, който е по-познат с предишното си име – Терек Грозни. Двубоят е в неделя от 20:00 часа в ефира на Mtel Sport 1.

От този уикенд започва и надпреварата в Холандското футболно първенство – Ередивизи. Още първият кръг предлага интересните сблъсъци между ПСВ Айндховен и АЗ Алкмаар (събота, 19:30 часа и Хераклес – Аякс (събота, 21:45 часа), като и двата двубоя ще се предават пряко по Mtel Sport 2.

Ранният неделен следобед пък е отреден за дебюта през този сезон на шампиона Фейенорд, който домакинства на силния състав на Твенте. Мачът е с начален час 15:30 часа и ще се излъчва пряко в ефира на Mtel Sport 2.

Футболната програма на Mtel Sport 2 през уикенда ще придобие по-летен привкус с прякото излъчване на мачовете на Българския национален отбор по плажен футбол от Европейската лига, Дивизия Б. Лъвовете ще играят в събота от 15:30 часа срещу Андора и в неделя от 18:00 часа срещу домакина Унгария, като любопитните сблъсъци ще се предават пряко по Mtel Sport 2.

Освен изключително богатата футболна програма, през уикенда спортните канали на Мтел ще излъчат и решителните двубои от ATP Masters 1000 турнира в Монреал. Полуфиналите на Откритото първенство по тенис на Канада са от 22:00 часа и 3:00 часа в събота срещу неделя, а финалът е с начален час 23:00 часа в неделя вечер. Всички двубои ще бъдат излъчвани директно по Mtel Sport 1.

Феновете на високите скорости пък ще имат възможността да се насладят на поредния епизод в битката за световната титла в Moto GP. Този път Марк Маркес, Валентино Роси, Дани Педроса и компания ще премерят сили на пистата „Ред Бул Ринг“ за Голямата награда на Австрия.

Квалификацията е в събота от 13:30 часа, а състезанието започва в неделя от 11:50, а прякото предаване на целия състезателен уикенд ще е по Mtel Sport 1.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини