Приказката за Шаповалов продължава, не и тази на Чорич



02-09-2017 08:20 | Николай Драганов

Джон Иснър стана поредният поставен играч, който напусна US Open след поражение с 4:6, 3:6, 6:7(5) от Миша Зверев. 


10-тият в схемата американец отстъпи на по-големия от братята Звереви и се присъедини към брат му Александър, Марин Чилич, Давид Ферер, Алберт Рамос, Жо-Филфред Цонга, Жил Мюлер, Джак Сок и Карен Хачанов - всичките поставени в долната част на схемата, които вече отпаднаха в Ню Йорк.


Миша Зверев ще се изправи в четвърти кръг срещу Сам Куери, който остана последният представител на домакините от САЩ в турнира. Куери победи с 4:6, 6:2, 6:4, 6:4 Раду Албот от Молдова. 


Най-високо поставеният играч в долната част на схемата, който все още е в турнира, е 12-тият Пабло Кареньо Буста, който се наложи с 6:3, 6:4, 6:3 над Никола Маю. Следващият му съперник ще бъде младият канадец Денис Шаповалов, който тръгна от квалификациите, но записа поредно фантастично представяне през този сезон.


Шапалов отстрани Цонга във втори кръг, а в трети се наложи над Кайл Едмън от Великобритания след 3:6, 6:3, 6:3, 1:0 и отказване на британеца. 


И ако приказката за Шаповалов продължава, то тази за Борна Чорич приключи. Хърватинът, който острани един от фаворитите Саша Зверев кръг по-рано, отстъпи категорично на Кевин Андерсън в трети кръг.

 

Южноафриканецът не срещна никаква съпротива и си тръгна с победа след 6:4, 6:3, 6:2, а негов съперник в следващия кръг ще бъде Паоло Лоренци, надиграл своя сънародник Томас Фабиано с 6:2, 6:4, 6:4. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини