Маша за Гришо: Има огромен потенциал12-09-2017 17:34 | Tennis24.bg

На 12 септември в Ню Йорк е прeмиерата на биографията на Мария Шарапова Unstoppable - My life so far.


Предлагаме ви втори извадка от книгата, в която рускинята коментира качествата на бившия си приятел Григор Димитров и говори за чувствата, които са я обзели, когато е разбрала, че ще бъде наказана за допинг.


"Григор има много голям потенциал. Може да прави невероятни неща с тялото си. Това е дар, но също и проклятие. Защото той не иска просто да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно“, пише Маша за Гришо.


Тя признава, че е пропуснала мелдония в списъка със забранените препарати от имейла на Международната федерация по тенис.


"Пропуснах го, защото списъкът беше толкова дълъг и го прегледах невнимателно. Това беше и голямата ми грешка - отнесох се небрежно. Разбррах, че могат да ме накажат за четири години. Последваха дни на съмнения и отчаяние. Но си казах: По дяволите, ще се боря! Какво най-добре характеризира моята игра? Решителността ми и това, че никога не се предавам. Можете да ме повалите десет пъти, но аз ще стана единадесетия и ще пратя жълтата топка право във вас", разкрива Шарапова.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини