Зверев помоли Фереро да остане в екипа му и в Азия13-09-2017 17:00 | Станко Димов

Началото на партьорството между Александър Зверев и Хуан Карлос Фереро беше повече от добро. 20-годишният германец нае бившия №1 в ранглистата след участието си на Уимбълдън, като още в първите два турнира като екип Зверев вдигна трофея – във Вашингтон и Монреал. След това германецът отпадна във II кръг последователно в Синсинати и на US Open.  

Първоначално двамата трябваше да работят заедно само на турнирите в Северна Америка, но по молба на Зверев те ще продължат да си партнират и в Азия. В следващите седмици Саша ще участва в Ченду, Пекин и Шанхай, като на последните два турнира с него ще бъде и Фереро.

„От личностна гледна точка, Хуан Карлос е един от най-добрите хора, които съм срещал. Той може да бъде много строг на корта, да ми казва какво да направя и какво правя грешно. Но е страхотно, когато той е наоколо и за мен беше лесно да реша да продължа да работя с него. Той не иска да заема мястото на баща ми, баща ми не иска да заема неговото място. Те се разбират отлично“, коментира Зверев.


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини