Саша Зверев: С тази игра не заслужавам място в Топ 50



Саша Зверев: С тази игра не заслужавам място в Топ 50
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
17-11-2017 16:45 | Tennis24.bg

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Лондон

Александър Зверев беше видимо разочарован след поражението от Джак Сок на финалите в Лондон. Германецът отстъпи с 4:6, 6:1, 4:6 и вече може да мисли за почивката си, тъй като участието му в „О2 Арина“ официално приключи. Зверев има за какво да съжалява, тъй като във финалния сет имаше пробив преднина, но допусна обрат и в последствие загуби срещата.

„Беше лесно. Спечелих втория сет с 6:1, след което поведох в третата част. Сок получи и наказание от съдията. 10 минути по-късно изоставах с 1:4 гейма, след като не успях да вкарам много топки в корта. Когато се върнах за 4:5, изиграх един от най-ужасните геймове през сезона. Просто се задушавах“, коментира Зверев.

Той все пак е доволен от сезона си. „Беше невероятна година. Да, края на сезона беше ужасен за мен и ако бях играл така през целята година, както в края, нямаше да завърша дори в Топ 50.

Определено имах много незабравими моменти. Така, че съм ОК, сега е време за почивка. Ще се насладя на следващите дни, след това ще започна подготовка за новия сезон. Първо ще работя 3 седмици върху физическото ми състояние, след което ще започна игра с топка. Ще се опитам да намеря играта си от началото на сезона, дори да бъда по-добър“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини