Блясък и красота на галата на ′Спринт′



28-11-2017 17:14 | Tennis24.bg

На тържествена гала вечер на медийна група S Media бе отпразнуван първият рожден ден на единствено по рода си в България спортно списание СПРИНТ. Заедно с това бяха наградени победителите в конкурсите за Мис и Мистър на 2017 г. на сайтовете на S Media - BGbasket.com, BGathletic.com, BGvolleyball.com и за първи път – Bgswim.com.
 
Една от залите на столичния хотел "Маринела" събра над 150 гости въпреки силния снеговалеж и изключително затруднения трафик в София. Тодор Иванов, изпълнителен директор на S Media поздрави пръв гостите, сред които личаха много известни имена на родния спорт.
 
"Нашата основна цел е да популяризираме българските спортисти и по този начин да им помагаме да се развиват и да стават все по-добри“, каза Иванов.
 
"Точно преди година на представянето на първия брой на СПРИНТ ви поканих тук да отбележим първия рожден ден на списанието – заяви Николай Кръстев, главен редактор на СПРИНТ. – Благодаря на спортистите, благодаря на рекламодателите, които ни подкрепиха, благодаря на читателите, които стават все повече и повече. Благодаря и на журналистите, които пишат в списанието – над 50 са за първите 7 броя на СПРИНТ. Благодаря най-вече на S Media, че помогна за осъществяването на една моя професионална мечта с издаването на СПРИНТ.



За Мис и Мистър на BGvolleyball.com бяха избрани Елица Баракова от Берое и Димитър Калчев от Калифорнийския щатски университет "Нортридж".



№ 1 за BGathletic.com станаха Димана Йорданова (Лудогорец) и ЖивкоГосподинов от Черно море 2005 (Балчик).



Мис и Мистър на BGbasket.com станаха двама атлети от Берое - Александра Петрова и Николай Николов.



А първата анкета за Мис и Мистър на сайта BGswim.com спечелиха Никол Кошеджийска от - Младост 91 (Пловдив) и Цанко Цанков от Олимп (София).



Наградите за победителите бяха италиански дизайнерски часовници Invoke, екипировка на "Асикс", маркови парфюми от Monna.bg и Мултивитамини Alive! Наградите връчиха все големи имена в спорта – Таня Богомилова, Петър Стойчев, Любо Ганев, Борислав Кьосев, Йорданка Благоева, Георги Глушков, Пламен Кръстев, както и Юлиян Ненчов, собственик на Monna.bg.

ВИП-присъствието се допълваше от Цветелина Кирилова, Венелина Венева, Константин Папазов – Тити, както и изпълнителният директор Пламен Марков и капитанът Борислав Чорбаджийски на футболния ЦСКА-София.

Неустоим чар на събитието придадоха грациите от бронзовия национален ансамбъл по художествена гимнастика от олимпийските игри Рио 2016 – корица на първия брой на СПРИНТ и грацията Невяна Владинова – украсила корицата на брой № 5 заедно с Александър Везенков.
 
Галата бе подкрепена от генералния спонсор Mtel, както и от винарска изба "Катаржина Естейт", водка Norvegia, AndrewsFashion Studio, ресторант "Табиет", минерална вода Qwell ифирма "Стени", вносител на Patrizia Pepe.
 
За доброто настроение на гостите се погрижиха струнно трио "HYPNOTIC" и DJ Ивкони. На галата бе представен и новият спортен портал BGSprint.com– официален сайт на списание СПРИНТ.
 
Фотогалерии от събитието вижте ТУК и ТУК.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини