Джокович: Операцията беше необходимост



Джокович: Операцията беше необходимост
Свързани новини
Свързани играчи
Тагове
03-02-2018 09:49 | Tennis24.bg

Бившият водач в световната ранглиста Новак Джокович призна, че е претърпял операция на лакътя, който му създава проблеми в последните 6 месеца. На този етап не е известно кога Ноле, носител на 12 титли от Големия шлем, ще се завърне на корта. Той обаче обеща да държи привържениците си постоянно информирани за състоянието му.

Ето какво написа Джокович във „Фейсбук“:

„Здравейте, приятели! Дължа ви някои новини за възстановяването ми. Търпя тази контузия в последните две години и през това време се срещнах с много лекари. Трудно е да се разкаже колко различни мнения, диагнози и предположения имаше... Не беше лесно да избера какъв път да поема и какво да направя.

Пропуснах 6 месеца през миналия сезон като се надявах да се върна напълно възстановен, но за съжаление отново почувствах болка. Липсват ми турнирите и състезанията. Това е в кръвта ми и просто трябваше да опитам на Откритото първенство на Австралия.

Съгласих се обаче с екипа ми, че трябва да опитам различни методи след като приключих в Австралия и преди няколко дни претърпях малка медицинска интервенция на лакътя ми. Изглежда сега съм на добър път и ще се възстановя напълно.
Това е голямо преживяване за мен, трябва да призная. Научих доста и съм благодарен. Винаги съм се грижил за тялото си, а то ме възнагради с няколко невероятни години. Настроен съм позитивно и следват стъпките на възстановяването си, за да се върна на правилното място, което обичам най-много. На корта. Ще ви информирам своевременно да случващото се. Благодаря за подкрепата!“

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини