Убийствената Стейси Гарднър стои зад добрата форма на Марди Фиш



28-02-2011 16:54 | Станко Димов

Американецът Марди Фиш разкри тайната на добрата си форма през последните месеци. Опитният тенисист призна, че в основната на всичко стои очарователната му половинка Стейси Гарднър, с която са неразделни. Двамата наскоро се ожениха и вече мислят за деца, при това много.


"Семейният живот само помага, сега имам още един стимул за победа. С жена ми си взехме куче, но това е само началото на нашия семеен живот. Очакваме скоро да имаме деца и да станем едно голямо семейство. Определено мисля, че жена ми е ключът към победите ми - тя ми повлия на решението да отслабна, а освен това ме мотивира пределно по време на турнирите", призна Фиш.

 

СНИМКИ НА МАРДИ И СТЕЙСИ - ТУК!


"Наистина отслабването се оказа повратен момент в кариерата ми. Загубих около 10 килограма и сега се чувствам отново истински спортист и човек. Хората ме питат така, сякаш това е било най-тежкото решение в кариерата ми. И преди да отслабна също имах силни мачове", разказва Фиш.


"Разбира се, че съпругата ми харесва много тениса. Когато аз съм на корта гледа всяка една точка със затаен дъх. Иначе й допада и футболът".


Запитан на кого симпатизира на корта, Фиш сподели така: "Добър въпрос. Не мисля обаче, че тя харесва някой друг тенисист освен мен. Надявам се да е така".

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини