Убийствената Стейси Гарднър стои зад добрата форма на Марди Фиш28-02-2011 16:54 | Станко Димов

Американецът Марди Фиш разкри тайната на добрата си форма през последните месеци. Опитният тенисист призна, че в основната на всичко стои очарователната му половинка Стейси Гарднър, с която са неразделни. Двамата наскоро се ожениха и вече мислят за деца, при това много.


"Семейният живот само помага, сега имам още един стимул за победа. С жена ми си взехме куче, но това е само началото на нашия семеен живот. Очакваме скоро да имаме деца и да станем едно голямо семейство. Определено мисля, че жена ми е ключът към победите ми - тя ми повлия на решението да отслабна, а освен това ме мотивира пределно по време на турнирите", призна Фиш.

 

СНИМКИ НА МАРДИ И СТЕЙСИ - ТУК!


"Наистина отслабването се оказа повратен момент в кариерата ми. Загубих около 10 килограма и сега се чувствам отново истински спортист и човек. Хората ме питат така, сякаш това е било най-тежкото решение в кариерата ми. И преди да отслабна също имах силни мачове", разказва Фиш.


"Разбира се, че съпругата ми харесва много тениса. Когато аз съм на корта гледа всяка една точка със затаен дъх. Иначе й допада и футболът".


Запитан на кого симпатизира на корта, Фиш сподели така: "Добър въпрос. Не мисля обаче, че тя харесва някой друг тенисист освен мен. Надявам се да е така".

 
Коментари
Други новини