Бивш спортист помага на тенисисти да учат по света



26-02-2018 15:00 | Tennis24.bg

Бившият баскетболен национал Костадин Маршавелски вече е част от мениджърска агенция, чиято цел е да помага на ученици и студенти, които спортуват, да намерят учебни институции в САЩ, Канада и Европа, където да продължат академичното и спортното си развитие.


Той бе принуден преждевременно да прекрати състезателната си кариера заради поредица от контузии и операции. 210-сантиметровият пловдивчанин за последно бе в Академик Бултекс 99. Обличал е екипите още на Сити Юнивърсити от Правец, Университет Нортийстърн (NCAA), Клавихо Логроньо и Ямбол. 


Агенцията, където вече е Маршавелски, е в този бизнес от 12 години, като за този период е изпратила повече от 3000 души в различни учебни заведения из целия свят. Най-малките са седмокласници, а най-големите – студенти на 23 години. Той е един от първите й клиенти, като чрез тази организация е заминал за САЩ, когато е бил в 11-и клас.


 Кандидатстващите могат да получат максималната възможна стипендия, като размерът й зависи от техните способности. Работещите в компанията помагат на записалите се в целия процес - от подаване на документите, кандидатстване и подготвяне за изпити, до самото изпращане и постъпване в училище.


 Освен баскетболисти, Маршавелски ще наблюдава също така млади спортисти, трениращи волейбол, тенис, футбол и гребане. Желаещите да се свържат с него могат да го намерят в социалните мрежи под името Dinko Marshavelski.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини