Южени Бушар получи уайлд кард за Индиън Уелс



Южени Бушар получи уайлд кард за Индиън Уелс
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
04-03-2018 13:23 | Станко Димов

Девет представители на САЩ, заедно с канадката Южени Бушар, получиха „уайлд кард“ за основната схема на турнира на твърди кортове в Индиън Уелс, който ще се проведе от 8-и до 18-и март.

Сред мъжете личат имената на Тенис Сандгрен, който през януари достигна до четвъртфиналите на Australian Open, 21-годишния калифорниец Ернесто Ескобедо, който преди няколко дни постигна впечатляваща победа над №10 в света Джак Сок на турнира в Акапулко, както и талантливите Брадли Клан и Рейли Опелка.

Специална покана получи и австралиецът Алекс де Минор, който през януари достигна до полуфиналите в Бризбън и игра финал в Сидни.

В схемата при дамите също е пълно с интересни имена. Южени Бушар, която достигна до четвъртия кръг в Индиън Уелс през 2014 и 2015, както и до №4 в ранглистата, също получи „уайлд кард“.

Другото голямо име е Виктория Азаренка, двукратна шампионка в Индиън Уелс и бивша водачка в ранглистата, която не е играла откакто стана майка миналата година. Състезателката от Беларус искаше да направи значително по-рано завръщането си на корта, но то се отложи заради дела за попечителство, които води с приятеля си.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини