Иванишевич се нахвърлил на Дел Потро, че симулира



31-03-2018 17:23 | Николай Драганов

Горан Иванишевич е нападнал в ефир Хуан Мартин дел Потро по врече на двубоя му срещу Милош Раонич. Хърватинът си позволява да обвини Дел Потро, че симулира болки.


"Дел Потро се държи като контузен. Ходи бавно. Той е цар на това. Направи го срещу Милош и на Индиън Уелс", коментира Иванишевич, който работи с Раонич, пред ESPN. 

 

Аржентинецът спечели турнира в Индиън Уелс, както и този в Акапулко преди това. В период от един месец той изигра 16 двубоя, като победната му серия беше спряна от Джон Иснър на полуфиналите в Маями. Още в началото на турнира Дел Потро обяви, че чувства голяма умора и ще си почине по-дълго след края на надпреварата. 


Вчера в интервюто след загубата от Иснър той коментира, че когато излезе на корта и усети подкрепата от трибуните, болките се превъзмогват. След въпросния двубой с Раонич той също беше категоричен, че наистина е имал проблеми.


"Дори не знаех какво да кажа на терапевта, защото ме боляха толкова много неща, че не можех да ги обясня. Чувствах болки навсякъде и физически съм на лимита. Беше невероятно изтощителен двубой, използвах цялата си енергия. Раонич игра много добре, по-добре от мача на Индиън Уелс. Не се предадох, за което ми помогна и публиката", каза Дел По след онзи мач. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини