Слухове: Иван Лендъл ще работи със Саша Зверев?



02-04-2018 09:30 | Николай Драганов

Слуховете за сътрудничество между Александър Зверев и Иван Лендъл се увеличават все повече, след като американската тенис легенда беше забелязана в Маями при победата на Зверев над Пабло Кареньо Буста.


Според различни издания Лендъл е в добри отношения със семейство Звереви и няма търпение да работи отново в тура, след като се раздели през миналата година окончателно с Анди Мъри и заяви, че "очаква правилната възможност". От своя страна Саша Зверев прекрати сътрудничеството си с Хуан Карлос Фереро през февруари и в момента е наставляван от баща си.


През февруари той заяви, че би се радвал да работи с Борис Бекер, който е близък семеен приятел, но "ще струва твърде скъпо". Бекер в момента работи с германския национален отбор и помага на Зверев понякога. Слуховете за евентуално партньорство между Зверев и Лендъл бяха коментирани от различни бивши играчи и анализатори.


"Ще бъде много интересно, ако се случи. Лендъл може да му помогне да изчисти своя форхенд и да го отведе до №1 в света и до титли от Шлема, както направи с Мъри", каза Грег Руседски. "Иван би могъл да е идеално допълнение към отбора, ако това е вярно", каза Дарън Кейхил. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини