Бушар се пуска на турнири от ITF



Бушар се пуска на турнири от ITF
Свързани играчи
Тагове
07-04-2018 13:57 | Николай Драганов

Бившата №5 в света Южени Бушар се намира в тежък период, който продължи и в началото на сезона на клей. Канадката отпадна още в първи кръг на турнира в Чарлстън и към нея има все повече критики, че има щастието да получава "уайлдкард" за различни турнири, но отпада рано.

 

До този момент през сезона Бушар е записала повече от една победа на даден турнир само веднъж - в Тайпе, когато постигна два успеха, но отпадна на четвъртфиналите от №152 в света. Бившата №5 в света в момента се намира под №111.

 

По този повод тя коментира, че планира в следващите месеци да вземе участие в турнири на ITF от по-ниска категория и в квалификационни мачове на WTA, които да ѝ помогнат да си върне формата.

 

"Най-важното нещо е да продължавам напред, напоследък се чувствам добре на тренировки и сега трябва да направя така, че да пренеса постигнатото на тренировки в официалните мачове", каза Бушар.

 

"Мисля, че ако играя повече мачове, това ще ми помогне. Трябва да остана позитивна и да се надявам, че рано или късно нещата ще се обърнат. Искам да играя на по-малки турнири и да натрупам мачове, които нямат толкова голямо значение, просто за възвръщане на ритъма", добави тя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини