Джокович отхвърли твърденията за скандал с Агаси



17-04-2018 08:24 | Николай Драганов

Новак Джокович прелетя само за 56 минути пред сънародника си Душан Лайович в първи кръг на турнира в Монте Карло, а малко по-късно в залата за пресконференции коментира раздялата си с Андре Агаси.


Новината за прекратяването на сътрудничеството им беше съобщена по странен начин - от самия Агаси в ефира на ESPN, докато американецът бе гост коментатор. Това даде причина за спекулации, че раздялата между двамата шампиони не е била най-добронамерена.


"Не се интересувам кой първи ще излезе и ще го каже. Никой не е обидил никого. Все още сме в много добри отношения. Трябва да разберете, на първо място, че ние не сме имали някакъв договор. Той просто искаше да ми помогне, да ми даде съвети и да сподели опит с мен. Това говори достатъчно за него като човек", не спести добрите си думи Ноле.


"Последните осем - девет месеца бяха невероятни. Научих ужасно много не само за тениса, но и за живота, за което съм много благодарен", добави сърбинът. Той призна, че една от грешките му е била ранното завръщане, последвалата операция и съответно слабите резултати в Индиън Уелс и Маями. 


"Днес, най-после след 2 години, играх без болки", обяви Джокович за радост на своите фенове. Ноле коментира и подновеното партньорство с Мариан Вайда. "Очевидно да разчитам на Мариан ми носи много позитивни емоции. Той ме познава много добре, работихме чудесно в последните десет дни. Физически се подобрявам с всеки изминал ден", добави той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини