Прогнозирай Индиън Уелс и Маями - спечели фланелка на Григор Димитров



10-03-2011 11:33 | Николай Драгиев

"Мартенската лудост" включваща изключително силните турнири в Индиън Уелс и Маями определено ще ни предложи много вълнуващи моменти с най-добрите тенисисти.

 

Tennis24.bg ще опита да допринесе, за да бъде емоцията още по-пълна. Традиционната игра с прогнози на сайта този път ще бъде с малко по-различни правила, а освен това и със скромни награди за най-добрите.

 

Първите трима в текущото класиране от двата турнира в Индиън Уелс и Маями, ще спечелят автобиографията на Андре Агаси "Открито". Освен това някой измежду първите 10 в крайното класиране ще грабне и основната награда - фланелка на Григор Димитров. Изборът ще бъде направен чрез жребий измежду първите 10, които завършат с най-много точки.

 

Фланелката на Григор Димитров бе закупена от благотворителния търг на сайта Centersport.org, който бе в помощ за лечението на 4-годишната Алекс от Добрич.

 

Тениската е от 2009 година, когато Гришо още играеше с Adidas. Тя е в отлично състояние.

 

ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА:

 

- По време на всеки ден от турнирите ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде между 20 и 30. Двубоите за деня може да следите в линка "Програма" на начална страница.

 

- В първите кръгове всяка позната прогноза ще носи 1 точка. От четвърти кръг и в заключителната фаза отделните двубои ще носят съответно по 3 и 5 точки, разбира се спрямо степента на трудност на отделния мач. Така дори и да бъде пропуснат някой от началните кръгове, разликата би могла да бъде наваксана с по-трудните срещи в края.

 

- При отказване на състезател, ще зачитаме мача за познат, ако има поне един изигран сет.

 

- За играта важи "текущото класиране". Линкът "генерално класиране" е с само с информативен характер за най-активните участници досега.  При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.

 

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

 

- За да прогнозирате мачове трябва да се регистрирате. Това става буквално за по-малко от минута. Единствено е необходимо да въведете вашия имейл във формата за регистрация и да повторите два пъти вашата парола. НЕ Е нужно да влизате в пощата си, за да активирате акаунта, това става автоматично.

 

- След като се регистрирате можете да следите от вашия профил къде се позиционирате в класирането. Там ще намерите и пълен списък с вашите прогнози (под профилната снимка в линка "моите прогнози"), които можете да променяте непрекъснато до началото на срещата. Важно е да попълните вашето име или никнейм в профила си, тъй като иначе няма да се вижда мястото ви в класирането.

- Още за регистрацията.

 

Ако имате въпроси по регистрирането, прогнозите или нещо друго, може да ни потърсите на office@tennis24.bg




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини