Зверев: Тренировките във фитнеса се отплащат



03-06-2018 16:26 | Николай Драганов

Александър Зверев за пореден път впечатли с нивото на психическата си и физическа подготовка, след като спечели трети пореден петсетов двубой и се класира за първи път на четвъртфинал в турнир от Големия шлем.


Саша се наложи в пет сета над Карен Хачанов, след като преди това победи по същия начин Дамир Джумхур и Душан Лайович. В битка за място на полуфиналите му предстои още по-сериозно предизвикателство в лицето на Доминик Тийм.


"Много съм доволен, че съм на четвъртфиналите. Надявам се да съм в добра форма след два дни, няма да бъде лесно. Щастлив съм, че отново доказах прогреса си", коментира Зверев в интервюто на корта след успеха си.


Относно невероятния начин, по който германецът успява да се вдигне за пореден път след повече от три часа игра, той коментира: "Прекарал съм вече много в залата за фитнес, на пътеката, така че всичо се отплаща".


Зверев благодари за подкрепата на феновете на корта в Париж, които бяха зад него в голяма част от мача и му вдъхнаха сили, когато се нуждаеше от това. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини