Най-интересните гримаси на Индиън Уелс: Родик пак е без конкуренцияНай-интересните гримаси на Индиън Уелс: Родик пак е без конкуренция
Свързани турнири
15-03-2011 16:14 | Станко Димов

Тенисът е красива игра. Прецизно пласираният ас, ударите върху линиите и зрелищните волета са само част от чара на тази игра. Понякога обаче има и нещо друго.

 

Вниманието на феновете не е върху поредната точка в мача, а върху гримасата, която в озарила лицето на даден играч. От началото на Индиън Уелс изминаха няколко дни, които дадоха дистатъчно материал за една малко по-различна класация.

 

Въпреки, че не игра добре, Ким Клайстерс спечели мача си срещу Сара Ерани. И редовно правеше така...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Каква красота! Джокович винаги е бил сред най-колоритните състезатели в тура. Освен, че е непобеден от началото на годината, Ноле винаги знае как да забавлява публиката, особено очакващите "шоу" американци.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вера Звонарьова изглежда решена на всичко на тази снимка. И това обаче не се оказа достатъчно на рускинята да се справи с Доминика Цибулкова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори и най-сладките състезателки могат да направят физиономия, която със сигурност няма да искате да вземе с вас у дома. Световната номер 1 Каролина Вожняцки даде "хляб" на фотографите с няколко зрелищни гримаси при ретур.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рафа Надал винаги има какво да покаже. Подобна снимка не е нищо ново за испанеца, но все пак армадата от мускули заслужава да се покаже още веднъж, особено пред дамите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За финал оставяме гримасата на Анди Родик без коментар...

 
Коментари
Други новини