Най-интересните гримаси на Индиън Уелс: Родик пак е без конкуренцияНай-интересните гримаси на Индиън Уелс: Родик пак е без конкуренция
Свързани турнири
15-03-2011 16:14 | Станко Димов

Тенисът е красива игра. Прецизно пласираният ас, ударите върху линиите и зрелищните волета са само част от чара на тази игра. Понякога обаче има и нещо друго.

 

Вниманието на феновете не е върху поредната точка в мача, а върху гримасата, която в озарила лицето на даден играч. От началото на Индиън Уелс изминаха няколко дни, които дадоха дистатъчно материал за една малко по-различна класация.

 

Въпреки, че не игра добре, Ким Клайстерс спечели мача си срещу Сара Ерани. И редовно правеше така...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Каква красота! Джокович винаги е бил сред най-колоритните състезатели в тура. Освен, че е непобеден от началото на годината, Ноле винаги знае как да забавлява публиката, особено очакващите "шоу" американци.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вера Звонарьова изглежда решена на всичко на тази снимка. И това обаче не се оказа достатъчно на рускинята да се справи с Доминика Цибулкова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори и най-сладките състезателки могат да направят физиономия, която със сигурност няма да искате да вземе с вас у дома. Световната номер 1 Каролина Вожняцки даде "хляб" на фотографите с няколко зрелищни гримаси при ретур.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рафа Надал винаги има какво да покаже. Подобна снимка не е нищо ново за испанеца, но все пак армадата от мускули заслужава да се покаже още веднъж, особено пред дамите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За финал оставяме гримасата на Анди Родик без коментар...

 
Коментари
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €584,125

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $779,515

Official Website | Livescore
Други новини