Серина Уилямс била депресирана и не спирала да плаче



16-03-2011 18:55 | Николай Драгиев

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс призна, че е била дълго време изключително депресирана от проблемите, които я сполетяха и не е спирала да плаче в дълги периоди. След като пропусна половината от 2010 година, миналия месец на американката бяха направени две операции за отстраняване на хематом от стомаха й.

 

Това разбира се означава, че Уилямс ще пропусне още няколко месеца и от сезон 2011. Няма яснота кога тя ще може да се завърне. Според нейните лекари това може да стане през юли, а според други специалисти да отнеме минимум шест месеца.

 

"Определено не бях щастлива. Особено след втората операция на крака, която претърпях. Бях депресирана и плачех през цялото време. Беше мъка да си около мен в това време... Това, което може да ме направи щастлива е да се върна на корта, да печеля титли на сингъли и двойки," сподели Уилямс.

 

Сега пред Уилямс предстои да приема кръвни разредители, които да премахнат кръвните съсиреци, застрашаващи здравето й.

 

"Не мога да преценя кога е реалистично да се завърна. Наистина не знам, не мога да посоча дата. Знам обаче какво е да играеш тенис на високо ниво. Затова вярвам, че когато се върна ще бъда по-бърза, по-добра, по-умна и мъдра," закани се още Серина.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини