Дюлгеру: Винъс ми пращаше дрехи, когато нямах спонсори



20-07-2018 11:37 | Станко Димов

Александра Дюлгеру премина през трудни моменти в последните години. Румънската тенисистка претърпя три операции от 2015-а насам, заради които загуби позиции в ранглистата. Нейните договори за спонсорство също бяха прекратени, което я принуди да потърси помощта на 7-кратната шампионка в турнири от Големия шлем Винъс Уилямс, която е собственик на дизайнерската линия „Елевън“.

„След моята първа операция останах без спонсори и никой нямаше интерес да работи с мен, защото ранкингът ми беше нисък. Бях видяла, че има други момичета, които са облечени с „Елевън“ и разговарях с Винъс, като я попитах дали е възможно да ми изпрати малко дрехи. Тя ми изпрати пълен сак от Рим, след което продължи да го прави до края на годината. Нейните дрехи са много хубаво и удобни. Година по-късно, когато подписах договор със „Серджо Такини“, ѝ казах, че беше много мила с мен, защото само нейната марка предлага дрехи, без да изисква договор. Харесвам и уважавам Винъс много“, разказа румънката пред онлайн издание в родината си.

На тазгодишния Уимбълдън Дюлгеру отстъпи в три сета именно на Уилямс. „Щастлива съм, че съм здрава и колената ми отговарят добре на натоварванията. Това е нещото, което има най-голямо значение. Никога няма да бъде същото – сега трябва да се възстановявам всеки ден, да пия медикаменти, за да мога да контролирам болката, но все още мога да играя“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини