ВИП ложи за последните два дни на турнира в Панагюрище



10-08-2018 10:27 | Tennis24.bg

За първи път ще има ВИП ложи по време на четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище, който е с награден фонд 160 000 долара и ще се проведе от 14 до 19 август 2018 г.

„Поради многобройните запитвания решихме да има ВИП места в последните два дена - събота и неделя (18 и 19 август). Те ще бъдат в непосредствена близост до игралната маса и ще дават перфектна гледна точка на зрителите. Столовете в ложите ще бъдат общо 100, а цената за ден е 15 лева. Те ще могат да се купуват на касата в залата от 14 август“, обясни Иван Александров, председател на Сдружение „Асарел България Оупън", което организира турнира.

Четвъртото издание на турнира в зала „Арена Асарел“ е най-силното в историята на този спорт у нас и едно от най-силните на планетата за сезона. Общо осем състезатели от челните десетки на световните ранглисти за месец август при мъжете и жените ще участва в Панагюрищет. Над 80 общо са състезателите от топ 100 на ранглисти, които ще видим в България.

При мъжете пристигат вторият в класацията на Международната федерация левичар Сю Син от Китай, №5 в света и шампион от състезанието през 2017 година Димитрий Овчаров от Германия, №6 Томоказу Харимото от Япония, който е само на 15 години, както и олимпийският шампион от Рио де Жанейро и десетократен световен първенец (индивидуално и отборно) Ма Лонг от Китай, който е осми в ранглистата.

При жените в България ще играе трикратната шампионка от Панагюрище (на единично и на двойки) Касуми Ишикауа от Япония, която и през този месец запази четвъртото място в света. Отново ще видим на турнира и сънародничките ѝ Мима Ито (№6 в класацията) и Миу Хирано (№9), както и златната медалистка от Олимпийските игри през 2016 г. Динг Нинг от Китай, която е №7.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини