Роджър Федерер оцелява с Беър Грилс (видео)



30-08-2018 14:22 | Tennis24.bg

Беър Грилс взема един от най-великите спортисти на всички времена - Роджър Федерер, на дръзко приключение из швейцарските Алпи. Дали ще се справи по високите скали и ледения терен?

Федерер, както и Кери Ръсел, Лина Хийди, Джоузеф Гордън-Левит и Дон Чийдъл, ще се разделят с удобствата, с които са свикнали и които 5-звездните хотели им предлагат, за да се сблъскат с дивата природа и да тестват своята психика и издръжливост в новия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“ от 3-ти септември, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

В новото си приключение Роджър Федерер ще се сблъска с коварните заледени склонове на родните швейцарски Алпи, неочаквани сурови „деликатеси“ и дори ще се наложи да използва доверените си тенис ракета и топка, за да оцелее в едни от най-трудните условия. Дали това ще бъде по силите на Маестрото и кои са най-големите предизвикателства, пред които ще се изправи 20-кратният шампион от Големия шлем?

За 48-те часа, които звездите трябва да прекарат в дивата пустош заедно с любител на силните усещания като Беър Грилс, екстремните ситуации ще следват една след друга, изправяйки ги пред най-големите им страхове. От спускане с парашут от вулкан през катерене на 60-метров замръзнал водопад в швейцарските Алпи до плуване в ледено студените води на испанския Иберйиски полуостров.

Всичко това ще накара известните личности да се запитат „В какво се забърках?“. Отговорът на въпроса ще стане ясен в новия сезон на предаването „В дивата пустош с Беър Грилс“ по Discovery Channel.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини