Американец взе сет на Джокович



Американец взе сет на Джокович
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
31-08-2018 09:30 | Tennis24.bg

Новак Джокович се класира за третия кръг на US Open, след като се наложи с 3:1 сета над представителя на домакините Тенис Сандгрен.

Бившият водач в ранглистата се справи с 6:1, 6:3, 6:7, 6:2 за близо три часа на корта и си уреди среща с 26-ия поставен Ришар Гаске в следващия рунд от надпреварата.

В първите два сета победителят от Уимбълдън нямаше особени затруднения срещу изненадата от Откритото първенство на Австралия в началото на годината. И в двата сета Ноле реализира по два пробива, а на свой сервис беше безупречен, за да ги вземе съответно с 6:1 и 6:3.

Сандгрен показа зъби в третия сет. Той стигна до пробив за 3:2, но Джокович веднага го върна. После и двамата бяха безупречни при подаванията си, за да се стигне до решителен тайбрек. В него американецът беше безпогрешен и смаза съпротивата на опонента си със 7:2.

Но силите му стигнаха до тук. В четвъртия сет нещата се развиха огледално на първите два. Бившият номер едно в света реализира два пробива в ключовите моменти от частта и я записа на своята сметка с 6:2 и продължи напред, макар и с леки затруднения.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини