Индиец нанесе втора поредна загуба на Раонич, Сьодерлинг едва оцеля



25-03-2011 19:34 | Николай Драгиев

Доста емоции предложиха първите мачове от днешната програма на турнира в Sony Ericsson Open в Маями. Младият талант Милош Раонич си стигна багажа още след втори кръг. Индиецът Сомдев Деварман го надигра със 7:6, 7:5 и така канадецът регистрира втора поредна загуба.

 

Раонич успя да върне два пробива в първия сет, след като изоставаше с 2:5. В последвалия тайбрек обаче не успя да се справи с Деварман, който се наложи със 7:5 точки.

 

Във втория сет Деварман отново спечели повече важни точки и наказа и двата случая, в които можеше да пробие Раонич. В крайна сметка 7:5 и нова престижна победа за Сомдев, който изпоти и Рафаел Надал в Индиън Уелс.

 

Така всички млади таланти начело с Бърнард Томич, Райън Харисън, Григор Димитров и Раонич бързо отпаднаха от надпреварата във Флорида.

 

На прага от неприятна загуба Робин Сьодерлинг. Шведът едва обърна Иван Додиг от Хърватия. Той се наложи след 3:6, 6:2, 6:4.

 

Драмата бе в третия сет, когато Додиг проби за 3:0. Той обаче не успя да задържи преднината си и Сьодерлинг по впечатляващ начин стигна до обрат.

 

Повече от неприятен е следващият съперник за Робин в Маями. Това ще бъде победителят от срещата Хуан Мартин дел Потро и Филип Колшрайбер.

 

Победи в днешния ден записаха Марди Фиш с 6:4, 6:3 над Жулиен Бенето и Микаел Лодра с 6:2, 6:3 над Ксавие Малис.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини