Осака: Известността няма да ме промени



Осака: Известността няма да ме промени
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
20-10-2018 10:23 | Николай Драганов

Шампионката от US Open Наоми Осака призна, че все още се опита да се справи с повишеното внимание към себе си заради натрупаната слава, но не очаква това да се отрази на играта и по време на WTA финалите в Сингапур.


Осака стана първата представителка на Япония, която печели титла от Големия шлем, след като в Ню Йорк успя да надиграе легендата Серина Уилямс в скандален двубой. Японката не крие, че животът ѝ се е променил след финала на US Open, но обещава да остане фокусирана върху тениса.


"Определено е малко по-различно, когато всички те разпознават. Преди само в Япония хората знаеха коя съм. Но сега... на летищата и другаде... Това (вниманието) e забавно. Но аз не мога да се променя. Никога не съм мислела върху това. Просто се фокусирам върху мачовете, върху тениса и оставям останалото на хората, на които вярвам", коментира Осака.


В Сингапул японката попадна в червената група заедно със Слоун Стивънс, Ангелик Кербер и Кики Бертенс. Осака коментира, че ще бъде интересно да участва в подобна схема, при която една загуба не означава задължително отпадане от турнира. В другата група са шампионката от миналата година Каролине Вожняцки, Петра Квитова, Каролина Плишкова и Елина Свитолина. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини