Цветана Пиронкова даде старт на модната си марка (снимки)



26-10-2018 11:57 | Tennis24.bg

Цветана Пиронкова даде официален старт на модната марка Pironetic с откриването на онлайн платформата на адрес www.pironetic.com. Цвети посвети последните две години на активна работа по проекта за създаване на модната линия Pironetic, за която загатна през 2016 година, когато игра на Уимбълдън в собствен екип от едноименния бранд.

“Имам удоволствието да Ви представя дебютната ни колекция на Pironetic за дамска спортна и ежедневна мода. Добре дошли в света на дрехите Pironetic, създадени в Пловдив с много любов! Пожелавам Ви много радост и вдъхновение от спорта и движението с нашия нов бранд”, заяви в социалните медии Цвети Пиронкова.

“След дълъг период на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и много отдаденост, екипът ни има повод да се гордее със срещата, която дадохме на две от големите ми страсти в живота – спорта и модата” – каза още Цвети Пиронкова.

Модният бранд е насочен към дамите с активен начин на живот и олицетворява баланса, която всяка жена търси в живота сред множеството ангажименти и времето за спорт. Моделите са вдъхновени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието й да създаде облекло, в което от сутрин до вечер да може да се чувства комфортно, свободно и в същото време елегантна и стилна.

колекцията на Pironetic идва с послание към дамите да направят смело първата крачка към движението и има за цел да ги мотивира и провокира към любов към спорта с почерка на елегантния стил. Посланието звучи в атлетичния дух на спортистката и апелира към съвременните жени да не се страхуват да бъдат себе си, да направят дръзка крачка, дори да сбъркат, да не спират, а да продължат с поглед напред.

Линиите са класически, но с интересни и артистични дизайнерски хрумвания, съчетаващи последно поколение технологични материи и традиционен памук, завършени с много внимание към детайлите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини