Нов проблем за Родик – косата му окапва (видео)



31-03-2011 13:57 | Станко Димов

Горкият Анди Родик. Той не само, че ще отстъпи позицията си на най-добър американски тенисист (от понеделник първа ракета на страната ще бъде близкия другар на Анди – Марди Фиш), но трябва да понесе и нов тежък удар по репутацията си – оплешивява!


В последните няколко месеца всяко движение на Родик, или по-скоро на шапката му, е следено изкъсо от жълтите издания отвъд Океана. Причината е ясна – въпреки, че все още няма 30 години, тенисистът започва все повече да губи от косата си, особено в горната част на главата си.


Пиперливите камери щракнаха Родик в басейн в компанията на съпругата си Бруклин Декър и децата на един от бившите си треньори.


В понеделник Родик ве включи в известно радио предаване в Маями. Водещият разбира се не спести тежките въпроси за косопада и има ли почва той в семейство Родик. „Шегуваш ли се пич, разбира се, че това ме притеснява”, каза в характерния си шеговит стил Родик.


Запитан дали ще обръсне главата си в следствие на новия си проблем, Родик сподели, че това няма как да стане, тъй като вече е предприел мерки. Тенис звездата призна, че се маже и полива с различни лекарства, които трябва да „подобрят и засилят” развитието на косата му.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини