Евроинс с уникална застраховка за българския пазар



28-01-2019 12:04 | Tennis24.bg

„ЗД Евроинс” АД стартира продажбата на уникална за българския пазар застраховка „Правна помощ при Пътнотранспортно произшествие”. Застраховката се сключва за срок от една година и само под формата на комбинирана, застрахователна полица заедно със застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите.

Застраховка „Правна помощ при ПТП” осигурява възможност на застрахования да получи компетентна правна помощ във връзка с настъпило застрахователно събитие с пострадали лица по застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите”.

Застраховката предоставя:
• Адвокатска защита и представителство на застрахования в гражданско или наказателно производство, образувано по повод на настъпило на територията на Република България ПТП с пострадали лица.
• Консултации относно обхвата и действието на застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите.

Адвокатските услуги се предоставят само чрез правоспособни адвокати, предварително одобрени от застрахователя и включени в списък с доверени адвокати. Този списък се предоставя от „ЗД Евроинс“ АД на застрахования след получаване на уведомление за настъпилото ПТП, като застрахованият има право да избере свободно, който и да е от адвокатите, включени в него. За да получи правна помощ съгласно условията на застраховката, застрахованият трябва да отправи към „ЗД Евроинс“ АД писмена застрахователна претенция.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини