Български деца стават талисмани на звездите от Sofia Open



Български деца стават талисмани на звездите от Sofia Open
Свързани новини
Свързани турнири
Тагове
30-01-2019 16:02 | Tennis24.bg

Мачовете от елиминационната фаза на големия тенис турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019, ще бъдат наистина специални за 14 български деца. Щастливците ще бъдат избрани чрез томбола, а някои от тях ще имат уникалния шанс да изведат за ръка бъдещия носител на титлата от най-престижното за тази година спортно събитие на Балканите.

Кампанията „Заедно със звездите“ стартира за пръв път в настоящото издание на турнира и е насочено към младите фенове на тениса. За ключовите мачове на Sofia Open 2019 – два от четвъртфиналите, полуфинали и финали на сингъл и финали на двойки, претендентите ще бъдат извеждани от 14 български деца, определени на случаен принцип. Условието е просто – в първите дни от турнира, до края на пълния с игри и емоции „Детски ден“ на 5 февруари, в детския кът на залата ще има урна, в която всеки желаещ на възраст от 5 до 14 години (със съгласието и позволението на родител) ще може да пусне своя талон за участие.

Томболата за определяне на щастливците е в сряда, а от четвъртък (7 февруари) „звездните талисмани“ застъпват своя график. Освен спиращата дъха възможност да излязат под овациите на „Арена Армеец“ заедно с Вавринка, Циципас, Вердаско, Монфис или някой друг свой любимец, децата ще могат да се снимат с тенис звездите и лично да им пожелаят успех. А след като напуснат корта, малчуганите ще могат да стискат палци за своя фаворит заедно с родителите си, тъй като подаръкът за щастливците включва и три билета за съответния ден – два за родители и един детски.

Големите преживявания на малките талисмани, както и всички други емоции, заснети покрай големия турнир, ще се появят в социалните мрежи с хаштага #SofiaOpen2019. На няколко места из коридорите на залата ще бъдат обособени кътове за снимки, а някои от любимите на малчуганите комиксови герои ще бъдат „въоръжени“ с умалени копия на знака на турнира, така че всяка снимка да остане ценен спомен.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини