Хаасе отново спря Кузманов на старта в София (снимки)



05-02-2019 19:42 | Станко Димов

Димитър Кузманов приключи участието си на единично на Sofia Open. Пловдивчанинът отстъпи с 0:2 сета пред Робин Хаасе, в отделните части 2:6, 4:6 след 74 минути игра на централния корт в „Арена Армеец“. Двамата играха един срещу друг на старта на турнира в София и през 2017 г., когато победата отново беше на сметката на Хаасе.

Първият сет приключи с четири последователни гейма за холандеца. През втората част Хаасе проби за аванс 2:1, а в осмия гейм  Кузманов стигна до точка за връщане на пробива, която беше неутрализирана с безупречен сервис на холандеца.  Впоследствие Хаасе съхрани подаването си и сервирайки за успеха при 5:4 реализира третия си мачбол.

Във втория кръг Хаасе, победител в надпреварата на двойки миналия сезон, ще срещне един от големите фаворити за титлата – Данийл Медведев, който е трети поставен.

Любопитен е фактът, че в сряда Кузманов и Хаасе отново ще излязат един срещу друг в двубой от първия кръг при двойките. Българинът ще си партнира с Адриан Андреев, а Хаасе със сънародника си Матве Миделкооп.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини