СНИМКИ: Серина на плаж в Маями, отново се усмихва



05-04-2011 15:53 | Станко Димов

Серина Уилямс явно започва да излиза от депресията, която я налегна през последната годината. Носителката на 13 титли от Големия шлем се появи на един от плажовете в Маями в компанията на своя приятелка, като двете демонстрираха отлично настроение.


Серина показа пищните си форми, като беше облечена в бели бикини на банския си костюм, с тъмно горнище и бяла шапка „Найк”. Впечатление правеше и червената чанта „Шанел”.

 

ВИЖ СНИМКИ!

 

Както е известно Серина Уилямс страда от множество здравословни проблеми, които не й позволяват да се завърне на корта вече близо година. След триумфа на Уимбълдън американката разряза крака си в ресторант в Мюнхен. Последва операция и множество възпаления и усложнения, като на моменти дори се говореше за преждевременен край на кариерата й. За капак на всичко през февруари Серина получи и кръвен съсирек в белите дробове.


„Определено не съм щастлива”, каза тя наскоро. „Особено тъжна бях след като разбрах за втората операция на крака. Това ме депресира и плачех през цялото време”, коментира Уилямс, която в резултат на травмите си се свлече до 11-ата позиция в ранглистата на WTA.


Серина призна, че ще се завърне на корта най-рано през лятото.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини