Плишкова отпадна и бетонира Осака на върха



31-05-2019 13:48 | Станко Димов

Втората поставена Каролина Плишкова приключи участието си на „Ролан Гарос“. Чехкинята отстъпи с 3:6, 3:6 пред Петра Мартич след близо час и половина игра на централния корт в „Филип Шатрие“.

Хърватката приключи срещата с еднакъв брой печеливши удара и непредизвикани грешки – по 14. Показателите при Плишкова са с негативен оттенък – 23:28.

„Тя е изключително труден съперник. Агресивна е, може да завърши точката от всяка позиция. Опитвах се да я движа максимално много, за да наруша нейната концепция. Щастлива съм, че съм на осминафиналите и се надявам да продължа максимално напред в турнира. Утре няма да почивам, защото имам мач на двойки“, коментира след срещата Мартич.

На осминафиналите в Париж тя ще срещне спечелилата двубоя Вероника Кудерметова – Кая Канепи. Опитната естонка беше фаворитка на букмейкърите в навечерието на двубоя (как да получите efbet promo cod вижте тук).

Отпадането на Плишкова означава, че Наоми Осака ще остане на върха на ранглистата без значение от представянето си на „Ролан Гарос“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини