Грандиозен гаф на организаторите на Ролан Гарос (видео)02-06-2019 10:36 | Tennis24.bg

Грандиозен гаф допуснаха организаторите на „Ролан Гарос“. Австриецът Доминик Тийм, който е финалист от миналата година и един от основните претенденти за титлата тази, беше помолен да прекъсне пресконференцията си и да освободи залата за Серина Уилямс, която искала да говори с медиите в този момент.

Тийм току беше започнал задължителната среща с медиите след класирането си осминафиналите, докато Серина Уилямс претърпя загуба от 20-годишната си сънародничка София Кенин и явно искаше да напусне „Ролан Гарос“ час по-скоро.

„Може да ме сложите в някоя друга зала за пресконфереции, дори да е по-малка, но го направете сега“, се обърна Серина към организаторите.

Французите обаче взеха глупавото решение „да изгонят“ Тийм от собствената му пресконференция и да го преместят в по-малка зала, за сметка на Уилямс.

„Това някаква шега ли е? Аз трябва да напусна залата, защото тя (Серина Уилямс) идва? Както, по дяволите е това, въобще не ми пука. Аз също мога да правя каквото си искам“, каза потресеният Тийм към организаторите, след което отказа да продължи да говори пред медиите.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини