Медведев: Имам нужда от няколко почивни дни19-08-2019 09:59 | Tennis24.bg

Данийл Медведев, който спечели първия си Мастърс 1000 турнир в Синсинати заяви, че е много щастлив, въпреки че не е успял да го покаже на корта поради умора. С успеха той се изкачи до №5 в обновената днес ранглиста.

"Много съм щастлив. Ако ме попитаха преди турнира как ще празнувам след последната точка, когато спечеля Мастърс 1000, вероятно бих казал, че ще падна на корта, бих крещял толкова лудо, колкото бих се радвал. Но в крайна сметка нямах абсолютно никаква сила. Просто отидох до мрежата. Зарадвах се, защото най-накрая всичко приключи. Но това, разбира се, е нереалистично усещане и изпитвам само положителни емоции”, коментира той.

„Място в топ 5 е нещо невероятно. В края на краищата мина само месец, откакто бях в челната десетка и през това време изиграх три финала и стигнах до пето място. Но, разбира се, не искам да спирам дотук”, сподели още руснакът.

„Имам нужда от няколко почивни дни. Просто трябва да стоя в леглото и да гледам телевизия 24 часа на ден. Надявам се да мога да превключа и да съм свеж за Откритото първенство на САЩ", заяви Даниил Медведев.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини