Станаха ясни Мис и Мистър на спортните сайтове на ЕС Медиа



14-10-2019 20:12 | Tennis24.bg

На стилна церемония в „Мейсън София Хотел“ бяха наградени победителите в традиционните конкурсите за красота на спортните сайтове на ЕС Медиа - BGathletic.com, BGvolleyball.com, BGbasket.com и BGswim.com.

Един от най-изявените спортисти в последните години у нас - плувецът Антъни Иванов, беше избран за Мистър BGswim.com 2019. Иванов е виновникът широката общественост и медиите да обърнат през последните години повече внимание на „синия“ спорт, който е основен стълб в олимпийската програма. Студентът в американския университет Вирджиния Тех прибавя към стотиците си титли и медали, както и двете първи места като Най-добър млад спортист на България в анкетата на Viasport.bg и титла за красота.

Мис BGswim 2019.com е участничката на световни и европейски първенства в артистичното плуване Далия Пенкова. 18-годишната красавица е състезателка на варненския клуб Аква Спорт и е ученичка в Математическата гимназия в морската ни столица и рисува прекрасно.

Мис BGvolleyball.com 2019 се казва Михаела Гулева, която играе на поста посрещач в тима на Ахил (София) и е студентка в Софийския университет. Тя е един от най-успешните тийм-гайдове към Българска федерация по волейбол, като отговаря за отборите при подрастващите на европейските първенства през последните години у нас, както и на световното първенство за мъже през 2018-а. В същото време е и съдия по волейбол.

Победител в конкурса за Мистър BGvolleyball.com е Войн Войнов. 16-годишният софиянец играе на поста център. Защитава цветовете на тима от Висшата лига Сливнишки герой (Сливница). Младият волейболист е част и от националния тим на България до 17 години, който спечели сребърните медали на европейското първенство и титлата на Балканиадата.

Мис BGbasket.com се казва Маргарита Чипова. Тя е на 20 г. от Пловдив. Играе на позиция център с екипа на НСА, където е и студентка.
16-годишният варненец Любомир Керемедчиев е Мистър BGbasket.com за 2019 г. Той е част от едно младо шампионско поколение на Черно море Тича, както и на националния отбор за юноши.

Мис BGаthletic.com е от Габрово. 17-годишната Ния Вичева беше коронясана за най-красивата сред атлетките. Представителката на Орловец 93 – Габрово е сред най-добрите състезателки в бяганията за кадетки в страната, през 2019 г. е бронзова медалистка на 2000 м стипълчейз от националното първенство за девойки под 18 г.

Мистър BGаthletic.com за 2019 пък е Едис Ихсан. Той също е бегач, но от една от най-силните школи в бяганията в България - Спортен клуб по лека атлетика Шумен. Ихсан е на 19 г.

Най-красивите спортисти–призьори в анкетите на сайтовете ЕС МЕДИА АД, ще бъдат главни герои и на специален календар, който ще покаже красивата страна на спорта и ще популяризира активния начин на живот.

Победителите са избрани с онлайн гласуване от читателите на сайтовете. Организатор на конкурсите е медийната група ЕС МЕДИА АД. Конкурсите се провеждат със съдействието на Кей Ес Импорт Експорт, официален вносител на продуктите на южнокорейския хранителен гигант Лоте и по-специално на полезните дъвки и бонбони Ксилитол; Макс Спорт 2000 ЕООД, официален представител на оригиналните продукти на EA7; Sorbet Beauty Studio и домакините от „Мейсън София Хотел“.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК И ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини