Кори Гоф: Не аз пиша за себе си, трудя се здравоКори Гоф: Не аз пиша за себе си, трудя се здраво
Свързани играчи
Тагове
19-10-2019 12:52 | Николай Драганов

Младата звезда на американския женски тенис Кори Гоф заяви, че се опитва да не се влияе от интереса към нея, а просто да върши своята работа на тренировките и в официалните мачове. Същевременно 15-годишната Гоф признава, че среща много критики заради цялото внимание към нея, но същевременно нещата се случват отвъд нейните действия и желания.


Наскоро Гоф спечели първата си титла от WTA тура, а преди това спечели вниманието на всички с представянето си Уимбълдън и US Open.


"След Уимбълдън и US Open хората казваха - "ти си еднократна сензация, твърде много внимание ти се обръща". Хората се ядосваха, че други хора говорят за мен и казваха: "Защо го правиш, защо го предизвикваш". Опитвам се да ги накарам да разберат, че не аз пиша за себе си. Правят го другите хора. Не мога да направя нищо! Не го приемам твърде присърце, но донякъде ме мотивира да им докажа, че грешат", откровена бе Коко. 


"Трудя се здраво, за да се задържа в тура, не просто да се навъртам наоколо. Да, на Уимбълдън и US Open беше страхотно, но те дори не влизаха в програмата за годината", добави младата американка. 


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини