Прогнозирай турнира в Мадрид - спечели биографията на Роджър Федерер02-05-2011 10:02 | Николай Драгиев

През месец май предстоят два турнира от категорията "Мастърс 1000" - в Мадрид и Рим. И двата се очертават изключително интересни, а също така могат да се окажат ключови за развитието на поне тази част от сезона и предстоящия "Ролан Гарос" в края на месец май.

Още този уикенд стартира надпреварата в Мадрид. За да бъде малко по-голяма интригата в играта с прогнози, първите трима в класирането за следващата седмица (2-8 май), ще получат биографията на Роджър Федерер на Рене Щауфер.

ВИЖТЕ ОЩЕ ЗА КНИГАТА!

В прогнозите ще бъдат включвани мачовете и при мъжете, и при жените от Madrid Open. Турнирът при дамите стартира още в събота, но ще бъдат пуснати за прогнозиране срещи едва от понеделник, за да бъдат поставени при равни условия всички участници.

Правилата остават същите като за предишните турнири в Маями и Индиън Уелс. Единствената разлика е, че за да бъде признат един двубой за валиден, трябва да бъде изигран поне един цял сет. Резултатът в самия сет не е от значение, взима се предвид кой продължава в следващата фаза. Независимо дали даден играч може да спечели с 6:0, но да се откаже след това.

ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА:
 
- По време на всеки ден от турнирите ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде между 20 и 30. Двубоите за деня може да следите в линка "Програма" на начална страница, както и линковете в профила на самия турнир.
 
- Броят точки ще се определя от екипа на Тенис 24 спрямо трудността на дадения двубой.
 
- При отказване на състезател, ще зачитаме мача за познат, ако има поне един изигран сет. Дори тенисист 1 да спечели с 6:0 сета, за победител се признава този, който се класира за следващата фаза!
 
- За играта важи "текущото класиране". Линкът "генерално класиране" е с само с информативен характер за най-активните участници досега.  При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.
 
КАК ДА УЧАСТВАТЕ?
 
- За да прогнозирате мачове трябва да се регистрирате. Това става буквално за по-малко от минута. Единствено е необходимо да въведете вашия имейл във формата за регистрация и да повторите два пъти вашата парола. НЕ Е нужно да влизате в пощата си, за да активирате акаунта, това става автоматично.
 
- След като се регистрирате можете да следите от вашия профил къде се позиционирате в класирането. Там ще намерите и пълен списък с вашите прогнози (под профилната снимка в линка "моите прогнози"), които можете да променяте непрекъснато до началото на срещата. Важно е да попълните вашето име или никнейм в профила си, тъй като иначе няма да се вижда мястото ви в класирането.

- Още за регистрацията.

 
Ако имате въпроси по регистрирането, прогнозите или нещо друго, може да ни потърсите на office@tennis24.bg или да пишете под текущото класиране.

За "Ролан Гарос" ще опитаме да осигурим още по-атрактивни награди :)
Коментари
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,563,710

Official Website | Livescore
Други новини