Троицки за загубата с Джокович от Русия: Още съм напълно шокиран



28-11-2019 17:09 | Николай Драганов

В интервю за "Журнал" сръбският тенисист Виктор Троицки призна, че дни по-късно все още е напълно шокиран от загубата, която той и суперзвездата на сръбския тенис Новак Джокович допуснаха в решителен мач за Купа "Дейвис" срещу тима на Русия.


Троицки и Джокович се нуждаеха от победа, за да класират отбора си напред, но вместо това загубиха от Карен Хачанов и Андрей Рубльов, като сърбите пропуснаха мачболи.


"Аз съм напълно шокиран от деня на загубата и все още е вътре в мен. Все още не съм приел загубата и не знам дали ще отмине", сподели Троицки. 


"Непрекъснато мисля за всеки един удар и всеки един шанс, който пропуснахме. Наистина тежко поражение. Дори не съм сигурен какво стана. Всичко се срина изведнъж, а бяхме на точка от победата. Не мога да кажа, че сме се страхували, но напрежението беше голямо. Имахме голямо желание и голям шанс, но не стана. Надявам се, че ще имаме още шансове. Определено беше най-тежкият момент в кариерата ми. Беше много емоционално, особено заради края на кариерата на Янко Типсаревич. По някакъв начин чувствах, че предадох отбора с грешките си", призна още той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини