„Девин” и БФТ отново си стиснаха ръцете



02-05-2011 12:25 | Станко Димов

„Девин” АД и Българска федерация по тенис отново си стиснаха ръцете. Двете страни подписаха спонсорски договор, който е за срок от 12 месеца. Контрактът беше подписан от председателят на родната централа Стефан Цветков и представителите на „Девин” – Цветан Лъжански и Валентин Игнатов.


„Закономерен контракт. Нашата дейност е много динамична и участието на „Девин” като наш партньор е особено важно. Стремим се да създадем добър екип от специалисти, който да работи с младите тенисисти. Искаме да направим една добра основа за бъдещи успехи на родния тенис”, каза Стефан Цветков.


„Един от приоритетите на федерацията е развитието на малките клубове в различните градове. В този ред на мисли мога да кажа, че ни предстоят посещения и съвместни програми с Общините”, каза още главата на родната тенис централа.


Задоволство от контракта изразиха и от „Девин”. „За трета поредна година сме партньори на българския тенис. Доволни сме от свършената работа и от начина, по който се развива този спорт у нас. Със сигурност в бъдеще ще мислим за продължаване на партньорството ни”, сподели Цветан Лъжински, генерален директор на „Девин” АД.


Срещата с журналисти се състоя в зала „София прес” и започна с минута мълчани в чест на Иван Славков. Батето, който винаги е проявявал загриженост към родния тенис, ни напусна вчера.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини