Проблем в слабините за Анди Мъри



Проблем в слабините за Анди Мъри
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
13-12-2019 08:55 | Николай Драганов

Анди Мъри е бил принуден да откаже традиционната си двуседмична тренировъчна програма в Маями поради травма на слабините.
32-годишният тенисист изпитва неразположение в проблемната област, която го „оставила без възможност да тренира на корта“, според ексклузивна публикация от Стюарт Фрейзър в The Times, цитирана от БГНЕС.

 

Мъри „първоначално си мислел, че става въпрос за незначителен проблем, който лесно би превъзмогнал“, но не се е възстановил още напълно от контузията и „е взел решение заедно с треньорския си щаб да отложи пътуването до Маями“.


Трикратният шампион в турнирите от Шлема трябваше да пътува за крайбрежния град в четвъртък,  за да проведе традиционния си тренировъчен лагер преди старта на новия сезон. Припомняме, че британецът получи натъртване на тазовата кост по време на Купа Дейвис, където Великобритания стигна до полуфиналите в дебютното издание на новия формат на надпреварата през ноември в Мадрид. Проблемът в таза доведе до включването му в само една среща на сингъл в съревнованието.


Шотландецът в момента заема 126-а позиция в световната ранглиста, и според доклада, „се надява да получи „уайлд кард“ за основната схема, вместо да играе квалификации“, след като подаде вече заявка за участие на Аустрелиън Оупън. Според информациите се очаква той да пътува до Австралия на 27 декември преди откриващия турнир от Шлема за сезона в Мелбърн, който стартира на 20 януари. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини