Серина и Вожняцки с трисетови победи в Окланд



Серина и Вожняцки с трисетови победи в Окланд
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-01-2020 12:20 | Станко Димов

Водачката в схемата Серина Уилямс трябваше да се потруди значително, за да се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове в Окланд, Нова Зеландия. Бившата №1 в света се наложи с 3:6, 6:2, 6:3 над сънародничката си от САЩ Кристина Макхейл, регистрирайки четвърта последователна победа над нея.

В спор за място на полуфинала Уилямс ще срещне представителката на Германия Лаура Зийгемунд, която успя да обърне младата надежда на САЩ Коко Гоф след 5:7, 6:2, 6:3 в двубой, продължил повече от два часа.

„Все още се уча. Това е проблемът ми в момента“, коментира 15-годишната Гоф, която беше видимо разочарована след поражението.

„Не играх както трябваше. Ако го бях направила и бяха загубила, нямаше да ме е яд. Но аз не го направих. В тениса има и дни, в които нещата не се получават. Ще си извадя поуките от този двубой и в следващите дни ще положа всички усилия, за да бъда готова за Australian Open“, добави младата американка.

За четвъртфиналите в предпоследния турнир в кариерата си се класира и Каролина Вожняцки, която също имаше нужда от три сета, да се справи с опонентката си Лорън Дейвис – 6:1, 4:6, 6:4.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини