Гледайте на живо с церемонията Най-добър млад спортист на България



11-01-2020 12:01 | Tennis24.bg

В неделя, 12 януари, от 12:30 ч. започва церемонията по награждаването на най-добрите млади спортисти на България (до 19 г.). Тържеството ще се състои в Централния военен клуб в София.

Tennis24.bg ще излъчва на живо. За първи път церемонията ще бъде предавана пряко и от най-големия спортен сайт Sportal.bg и Sportal TV. Разбира се, картина ще върви и в SportMedia.tv.

Церемонията по награждаване се организира от единствения сайт за детско-юношески спорт Viasport.bg в сътрудничество с фондация "Играй с Развитие" и с подкрепата на Фондация "Емил Шарков”, Asics, Mazda, Lafka, Sprint, Benzin.bg, VL Catering и Dias Sport.

В допитването до спортните журналисти своя вот дадоха точно 100 представители на национални и регионални издания, телевизии, радиа и интернет сайтове. Те посочиха 55 състезатели на възраст до 19 г. (включително и набор 2000). За Отбор на годината гласове получиха 6 национални тима от 5 спорта, а за Треньор №1 бяха посочени петима наставници на подрастващи.

За трета поредна година S Media ще връчи приз "Воля за победа". Той се дава на деца, преборили трудни ситуации в живота си или заболявания в името или чрез спорта. Новоучредени са още две награди - "Вдъхновение" и "Деца на бащи герои".

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини