Серина ще готви и ще се гримира пред камера през паузата



14-03-2020 12:50 | Николай Драганов

Носителката на 23 титли от Големия шлем Серина Уилямс разкри, че няма да скучае по време на извънредната пауза в тениса, наложена заради епидемията от новия коронавирус. 


"Ще прекарам следващите шест седмици в усамотение. Ще бъда съпруга. Ще бъда майка. Ще готвя. Ще чистя. Пролетно почистване. Маска за лице. Уроци за гримиране. Ще ви държа в течение как върви... останете в безопасност. Нещата се сериозни", написа Серина в своя профил в "Инстаграм".


TennisWorldUSA посочва, че Серина не се шегува относно уроците по гримиране - тя все по-често публикува уроци за грижа за кожата в своите инстаграм истории. В едно от последните видея тя включи и дъщеря си, като написа: "Олимпия е твърде малка за грим по очите, но със сигурност може да работи с гъбичката за гримиране". 

 

Т.нар. влогове или видео блогове, посветени на грижата за външния вид и модата, са едно от най-популярните занимания в САЩ, а най-популярните влогърки изкарват милиони от своите последователи и рекламните договори с различни компании, чиито продукти биват използвани във видеата. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини