ЗД Евроинс АД въвежда намалено работното време



19-03-2020 20:57 | Tennis24.bg

ЗД Евроинс АД въвежда намалено работното време във всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна

Уважаеми клиенти и партньори,
С оглед запазване здравето на нашите служители, клиенти и партньори въвеждаме намалено работно време във всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна.
За периода на извънредното положение, в централния офис находящ се на адрес  София, бул. Христофор Колумб №43 и всички ликвидационни центрове в цялата страна, се въвежда намалено работно време от 09.00ч до 16.00ч. Офисите на дружеството на територията на цялата страна ще работят с гъвкаво работно време. Повече информация може да намерите тук.
Останалите служители на „ЗД Евроинс” АД остават в  дистанционен режим на работа.

Уважаеми клиенти и партньори,
Отново се обръщаме към Вас с молба, преди посещение на офис на дружеството, да се свържете по телефон и/или имейл  със служител на „ЗД Евроинс” АД в най-близкия до Вас  офис за актуална информация и съдействие с цел избягване събиране на повече хора на едно място, както и пребиваване на открито пред офисите.
Апелираме всички да запазим спокойствие, спазваме дисциплина и хигиена, и заедно да преодолеем  това трудно за страната ни и целия свят изпитание.
Пазете живота и здравето си, както на Вас, така и на близките си. Останете си вкъщи!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини