Томич признал пред колежка, че е излъгал за коронавируса



26-03-2020 09:14 | Николай Драганов

Скандалният австралиец Бърнард Томич си е признал в личен разговор с тенисистката Андреа Петкович, че е излъгал относно наличието на симптоми на коронавирус, за които разкри в интервю през Herald Sun. 


През миналата седмица той обяви, че има "всички симптоми" на коронавирус. "От четвъртък не се чувствам добре. Имам задух и имунната ми система се срива. В момента съм в Маями и съм се изолирал от всички, както гласят съветите. Все още предстои да бъда тестван за COVID-19, но имам всички симптоми. Мисля, че го хванах докато пътувах към Монтерей", заяви Томич.


В началото на месеца той участва на "Чалънджър" турнир в Монтерей, където не впечатли.


След като прочела новините, Андреа Петкович се свързала с него, а той и отговорил, че се чувства добре и няма симптоми, съобщава TennisWorldUSA.


"Той често говори без да мисли, за последно относно коронавируса. Писах му няколко дни по-късно и той си призна, че всичко е било лъжа и че дори не знае защо го е направил", коментира Петкович пред GoTennis. 


Към 09:00 часа а 26 март над 472 000 души по света са регистрани като заразени с коронавирус, като малко над 21 000 от тях загубиха живота си, а 114 000 вече са възстановени. 

 

Засега единственият професионален тенисист, потвърден с COVID-19, е бразилецът Тиаго Сейбот Вилд. По-рано тази година 20-годишният талант завоюва първа титла от ATP в кариерата си. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини