Победа номер 33



11-05-2011 14:37 | Станко Димов

Новак Джокович продължава уникалното си представяне от началото на сезона. Сърбинът записа 33-та поредна победа от началото на годината (общо 35-та), която му гарантира място в трети кръг на турнира от „Мастърс” сериите в Рим. Жертва на Ноле днес стана световният номер 141 – Лукаш Кубот (Полша).


Джокович се наложи с изразителното 6:0, 6:3 за около час игра и вече очаква следващия си съперник, който ще бъде Станислас Вавринка (Швейцария). Двубоят между Джокович и Кубот бе трети между двамата, а сърбинът продължава да няма загуба от този съперник.


И днес, подобно на миналата седмица в Мадрид, Джокович игра повече от стабилно в сервис-геймовете си, като за целия мач не допусна нито един шанс за пробив.

"Това бе чудесен начин да стартирам турнира. Винаги е хубаво да започнеш с победа в два сета. Така се запазва енергия за следващите кръгове," заяви Ноле.

"Вавринка е страхотен играч, който може да играе еднакво добре на всички настилки. Играх с него през 2008 година и знам, че тези условия му допадат. Ще бъде труден мач," допълни той.

Джокович води с 8:2 срещу Вавринка в срещите между тях.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини