Адриа тур: Ще тестваме още тази вечер всички контактни с Григор



21-06-2020 22:27 | Tennis24.bg

Организаторите на демонстративния турнир Адриа тур в Задар (Хътрватия) обявиха, че още тази вечер всички, които са имали контакт с Григор Димитров, ще бъдат подложени на тестове за коронавирус.

Припомняме, че най-добрият български тенисист обяви в по-рано днес, че е дал положителна проба за Ковид-19. Димитров се обърна към последователите си и ги посъветва да се подложат на тест, ако в последните дни са имали контакт с него.

„Положителният тест на Григор Димитров бе потвърден в Монако. Като предпазна мярка и да защитим здравето на всички участници и зрители, от Адриа тур решихме да отменим големия финал, който трябваше да се състои тази вечер, както и планирания концерт след него“, съобщиха организаторите.

„Хората, участващи в организацията на турнира, които са били в контакт с Григор, нямат симптоми. Ние обаче сме в тесен контакт със здравните власти, за да гарантираме, че тази вечер всички хора, които са били в контакт с Григор Димитров, ще бъдат тествани“, добавиха още от пресслужбата на Адриа тур.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини