Футболист на Ман Юнайтед смаза критиците на Ноле



27-06-2020 11:46 | Tennis24.bg

Футболистът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич изрази яростна защита на световния №1 Новак Джокович, който през последната седмица беше разкъсан от критика за организирането на демонстративния турнир Адриа къп в Белград и Задар. Матич е категоричен, че неговият сънародник е спазил всички изисквания на здравните власти в Сърбия и по никакъв начин не е нарушил правилата за безопасност.

Ето и обръщението на Матич:

„Виждам, че през последните дни има кампания против Новак Джокович за организирането на турнир в Белград, въпреки че съгласно законите на Сърбия всичко е било в ред и организацията е била на високо ниво.

Въпреки това, мишките излязоха от дупките си, за да критикуват световния номер едно, както по отношение на тениса, така и по отношение на неговото поведение спрямо всичките хора по света.

Все пак аз не съм притеснен. Много скоро котката (а именно Ноле) ще се завърне обратно на корта, а мишките – обратно в дупките си. Този турнир бе страхотен и се надявам, че ще стане традиционен, защото нашият тенис го заслужава.

Единственото нещо, за което упреквам Новак, е, че се извини на мишките, които го критикуват безпричинно. Не, Ноле. Те ще се извиняват на теб – скоро.

Поздрави на всички хора по света от Манчестър.
Неманя Матич“

Припомняме, че именно по време на надпреварата в Задар миналия уикенд стана ясно, че Григор Димитров е с положителна проба за Ковид-19. Последваха положителни проби от Борна Чорич, Новак Джокович, Горан Иванишевич и др.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини