Рожденикът Анди Мъри: Мога да спечеля "Ролан Гарос"



15-05-2011 02:55 | Николай Драгиев

Анди Мъри изрази съжаление, че не е прекъснал невероятна серия на Новак Джокович от 37 поредни победи. Шотландецът призна, че сякаш за него се превръща в навик да губи големите мачове срещу най-добрите в света, макар да е изключително близо до победата.

На всичкото отгоре британският №1 празнува днес своя 24-и рожден ден.

"Показах най-добрия си тенис срещу най-добрия за момента в света. Срещу него винаги битката е и физическа, тъй като се движи отлично. Имах своите шансове и вероятно трябваше да спечеля," коментира Мъри.

"Мисля че във втория и началото на третия сет показах наистина добър тенис. Мога да се противопоставя на тези играчи, но трябва да показвам това ниво, че и по-добро, ако искам да спечеля "Ролан Гарос". Мога да победя в Париж," допълни той.

"Случилото се няма да ме пречупи. Ще направя нужното за в бъдеще да не се провалям, когато сервирам за мач. Смятам че този двубой ще ми даде повече увереност," коментира Мъри.

Шотландецът коментира и серията на Джокович от поредни победи. "За всеки един играч ще бъде много трудно да постигне резултати като неговите. Срещу Надал обаче ще му е много трудно да я продължи."

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини